Foredrag: Alene i vildmarken med Falkemanden

Vinder af ”Alene i vildmarken”, Falkemanden Flemming Sanggaard, inviterer alle med på sit vilde eventyr: 60 dage alene – på bryllupsrejse – i vildmarken. Foredraget finder sted 07.03.2022 kl. 19:00 i Brenderup Forsamlingshus.

Glæd dig til at det, du ikke så på tv. Dette er den ærlige, men samtidig meget spændende og underholdende historie om Falkemandens deltagelse i verdens enkleste konkurrence: Bliv længst og vind.

Sult, isolation, kulde og ekstremt vejr var Falkemandens ubarmhjertige modstandere. Kun via sin viljestyrke, sit humør og sine færdigheder, så stod Falkemanden – efter hele 60 dage – tilbage som vinderen.

Hvorfor tilmeldte Falkemanden sig overhovedet som deltager i et så voldsomt eksperiment? Og hvilken bagage i “livs-kufferten” muliggjorde Falkemandens sejr. Hvordan kan man kontrollere savnet til sin dejlige kone sine børn og familien? Og hvor kom “Holger” pludselig fra? Boede Falkemanden i et simpelt mudret shelter, eller havde han i virkeligheden bygget en drænet og topisoleret vinkelvilla, som i hele 8 tv-afsnit bare aldrig blev vist? Få svar på disse, samt masser af andre spørgsmål.

Køb din billet til foredraget her.