Holmegaard Anlægsgartner

Del med dit netværk her

Homegaard Anlægsgartner

Solbakkevej 21, 5464 Brenderup

Telefonnummer

Holmegaard Anlægsgartner

Hos Holmegaard Anlægsgartner vedligeholder og anlægger vi nye haver i hele nærområdet i og omkring Middelfart og Fredericia. Alle vores medarbejdere besidder et højt fagligt niveau, og vi arbejder på baggrund af over 20 års erfaring i branchen.

I Holmegaard Anlægsgartner får du en gartner, der har fokus på høj faglighed samt respekt for kundens behov, ønsker og forventninger. Derudover sætter vi høje krav til det arbejde, vi laver for vores kunder.

Vi udfører aldrig et stykke arbejde, som vi ikke selv ville være glade for at få lavet. Derudover kører vi aldrig, før kunden er helt tilfreds med det arbejde, vi har udført. Det er sådan, vi opretholder et højt kvalitetsniveau i de anlægsgartner-løsninger, som vi leverer.

Uanset hvilken opgave du har behov for at få løst, er du hos Holmegaard Anlægsgartner sikret en aftale, der bliver overholdt. Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, hvilket er din garanti for, at arbejdet altid udføres, så du bliver helt tilfreds.

Er du til en have, der er nem at vedligeholde, lytter vi til det. Ønsker du i stedet en have, hvor detaljegraden er i fokus, klarer vi selvfølgelig også det. Du, som kunde, bestemmer fuldstændig slagets gang, og så gør vi vores for at opfylde dine ønsker bedst muligt.

Vi lever af tilfredse kunder, og det er noget, vi har gjort i de sidste 20 år. Vi løser naturligvis gartneriopgaver for både private kunder og erhverv.

FIND VEJ

Holmegaard Anlægsgartner

Solbakkevej 21, 5464 Brenderup

Du kan også følge os her